Yrityksille

Pirkanmaan Kansanterveys ry eli Pikante-ravintolat tuottaa lounas- ja kahvilapalveluita sekä kokous- ja juhlapalveluita Tampereella. Pikante tunnetaan vahvasta osaamisesta sekä herkullisesta mausta sekä ennen kaikkea ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta. Vastuullisen ravintolaketjumme toiminta on jatkunut jo 60 vuotta.
6
Lounas-ja tilausravintolaa
4
Kahvilaa
+50
Työntekijää
+2000
Lounasasiakasta päivisin

Henkilöstöravintolat yrityksille

Pikantella on vuosikymmenten rautainen osaaminen henkilöstöravintolapalveluista. Tunnemme ravintolaliiketoiminnan kustannusrakenteet, panostamme toiminnan laatuun, palveluhalukkuuteen sekä ammattitaitoon. Jokaisesta ravintolastamme vastaa erikseen nimetty ravintolapäällikkö.

Panostamme

  • Terveellliseen ja maittavaan ruokaan
  • Lähiruokaan
  • Erityisruokavalioihin
  • Kasvisruokiin
  • Hävikin vähentämiseen

Ohjaamme kaikkea toimintaamme aina raaka-aineista resepteihin ja ostotilauksiin Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän kautta.

Pikante kumppaniksi? Ota yhteyttä

 

Kokous- ja juhlapalvelut

Pikante tarjoaa kokouspalveluja vaivattomasti yrityksille kahdessa kohteessa: Tays kampus ja 36 Hatanpää. Ystävällinen ja asianosaava henkilökunta takaa onnistuneen tilaisuuden järjestämisen. Laadukkaat kokoustarjoilut ovat saatavana kaikkiin kokouksiin.

Tutustu tiloihin

Referenssit

Elsi Luhtanen

Lämmin ja valtavan iso kiitos Pikantelle onnistuneen yhteisen 36Hatanpää projektin läpiviennistä, jossa toteutimme laajamittaisen toimistotalon saneerauksen ja muutoksen yhteydessä Pikantelle täysmittaisen valmistuskeittiön ja ravintolatilat aulapalveluineen.

Pikantella on ammattitaitoinen ote kaikkeen tekemiseen ja voimme lämpimästi suositella Pikantea niin toteutuneen palvelun kuin tuotteiden puolesta. Yhteistyö on ollut läpi projektin ja valmistumisen jälkeen sujuvaa ja mutkatonta. Palvelu on ystävällisestä ja sujuvaa ja toteutettu konsepti tuotteineen niin ravintolassa kuin cateringin osalta neuvottelutiloihimme ovat olleet ensiluokkaisia.

- MRec

Kirsti Krekula

Sydänsairaalan henkilöstöruokala Pumppu on toiminut yhteistyössä Pikanten kanssa toukokuusta 2019. Yhteistyö on sujunut oikein hyvin, palvelu on ollut joustavaa, tuotteet hyviä ja maukkaita.
Aina on löytynyt meidän tarpeisiimme sopivia tuotteita. Myös asiakkailta saamastamme palautteesta voimme todeta, että yhteistyö jatkuu edelleen samalla linjalla .

- Tays Sydänsairaala