Pikante 36

Pikante 36Ravintola sijaitsee Hatanpään valtatie 36:ssa. Tarjoamme lämpimällä tunnelmalla ja ammattitaidolla herkullista ruokaa ja huomioivaa palvelua erilaisiin tilaisuuksiin uudessa ravintolatilassa.

Modernit puitteet

Urbaanissa kaupunkimiljöössä sijaitseva Pikante 36Ravintola tarjoaa modernit ja tunnelmalliset puitteet yritys- ja yksityisjuhliin. Ravintola sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Tilava ravintolasali mahdollistaa erilaiset tilaisuudet eri kokoisista yritystilaisuuksista aina unohtumattomiin yksityisjuhliin.

Pikante 36Ravintolassa voit järjestää juhlat 120 henkilölle. Myös pienemmät tilaisuudet onnistuvat, sillä meiltä voit varata myös viihtyisän kokoushuoneen toiveidenne mukaan. Tervetuloa!

Tutustu 36Hatanpää kiinteistöön:

36Hatanpää

Herkulliset juhla- ja kokoustarjoilut

Huomioimme menua suunniteltaessa aina asiakkaan toiveet ja mielellämme suunnittelemme juuri sinun tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huomioi myös osaavasti erikoisruokavaliot. Erilaisiin menukokonaisuuksiimme voit tutustua Menut -sivulla.

Katso menut

Tilat

Pikante 36Ravintolassa voit järjestää 120 hengen juhlan istuen. Seisoen tilassamme voi järjestää 200 hengen juhlan. Tilasta löytyy valkokangas ja tykki.

Varaa tila suoraa aulasta, ravintolasta tai varaa tila:

Tilavaraus

Yritysjuhla tai kokous

Ravintolatilan lisäksi meiltä löytyy erikokoisia neuvotteluhuoneita, joissa on heti valmiit kuvan ja äänentoistojärjestelmät onnistunutta kokousta varten.

Tutustu 36Hatanpään kokoustiloihin tästä

36Hatanpää kokoustilat

Häät ja yksityisjuhlat

Hatanpään valtatie 36:ssa toimii myös DVV (vanha Tampereen Maistraatti), joten vihkimisen yhteydessä on vaivatonta tulla juhlimaan suurta päiväänne.

Meillä voit käydä vihkimisen jälkeen nostamassa maljat, ruokailla viihtyisässä ravintolassamme tai yksityisemmin erillisessä kokoustilassa. Pikante 36Ravintola järjestää unohtumattoman juhlan suuremmallekin seurueelle.

Ota yhteyttä ravintolaan ja suunnitellaan unelmiesi juhla.

Ota yhteyttä 36Ravintolaan

 

Sijainti ja saapuminen

Meille on erinomaiset kulkuyhteydet, sijainti on lähellä Tampereen keskustaa (vanha Tampereen Verotalo). Pysäköinti Moovy-sovelluksella tai maksuautomaatilla, pysäköintipaikat sijaitsevat kiinteistön pihassa.

Sijaitsemme Hatanpään valtatie 36 B-rapun pääsisäänkäynnissä.

Katso sijainti

Yhteystiedot

Kysy lisää ravintolasta, autamme mielellämme oikean tilan ja tarjoiluiden valinnassa.

Pikante 36Ravintola
Hatanpään Valtatie 36
33100 Tampere
36ravintola@pikante.fi
050 5483 455