Pikante-ravintoloiden Salla Haring voitti Pro-Gaalan ammattikeittiön kokki -sarjassa

31.01.2024

Pikante-ravintoloiden kokki Salla Haring tuuletti 29.1.2024 Helsingin oopperatalossa voittoaan. Tampereen Pikante-ravintoloiden Ravintola Ellipsistä kilpailuun osallistunut Haring voitti ammattikeittiön kokki -sarjan.


Vuosittaisessa PRO-gaalassa 29.1.2024 palkittiin 22. kerran ravintola-alan parhaita ammattilaisia. Ammattikeittiön kokki -sarjan voittanut Salla Haring toimii Pikante-ravintoloiden Ravintola Ellipsissä kokkina.

Salla Haring pitää lounasravintolan kokin monipuolisesta työstä, jossa näkee oman kädenjäljen. Sallalle tärkeää työssä on sopiva haasteellisuus, hyvä työyhteisö, huolellisuus ja työssä kehittyminen. Tarvittaessa kokista on myös kassalle tai tilaustarjoilujen tarjoilijaksi. Hän on mukana Pikanten tuotekehitystiimissä, mikä tuo uutta ulottuvuutta työhön ja auttaa pysymään ajan hermolla.

Salla Haring:

”Olen aina halunnut tehdä työni hyvin ja huolellisesti, se on minulle sydämen asia. Rakkaudella tehty ruoka näkyy ja maistuu. Haluan olla hyvä ja huomioiva työkaveri ja tiiminjäsen. Työpaikalla vietetty aika elämässä on suuri, joten töissä täytyy olla hyvä olla jokaisella. Kohtele toisia niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.”
KUVAAJA Aki Rask, Avecmedia.fi

Pikanten Pro-voittaja Salla on häkeltynyt saamastaan tunnustuksesta. Matka Pro-kilpailun voittoon on ollut Sallalle tunteikas; kaikki huomio ja kilpailun tuoma hyvä on jättänyt Sallan häkeltyneen sanattomaksi. Salla on onnellinen, kun pääsee palauttamaan jalat maahan arjen touhuihin. Pro-voittaja Sallan loihtimaa herkullista ruokaa on tarjolla taas Pikanten Ravintola Ellipsissä.

Salla kiittää sydämellisesti koko Pikante-tiimiä annetusta tuesta ja arvostuksesta. Kiitosta saavat myös esihenkilöt, erityisesti Ravintola Ellipsin ravintolapäälikkö Päivi Farrand. Salla lähettää kiitokset myös kaikille entisille ja nykyisille työkavereille, sekä tietysti kaikille äänestäneille. Pro-kilpailu oli upea kokemus.
Kiitos kaikille! ❤

*KUVAT: Aki Rask, Avecmedia.fi