Pikante-ravintolat 60 vuotta

03.05.2022

Pirkanmaan Kansanterveys ry (Pikante-ravintolat) on perustettu vuonna 1962 tuottamaan kioski ja kahvilapalveluita Tays keskussairaalassa. Toiminnan tarkoitus on kerätä varoja Pirkanmaan sydän- ja syöpäjärjestöille. Pirkanmaan Kansanterveys on tukenut nykyrahaksi muutettuna lähes 7 miljoonalla eurolla Pirkanmaalaisten terveyden edistämistä.

Vuonna 2022 viisi lounas- ja tilausravintolaamme ja kolme kahvilaamme tarjoavat kahvilapalveluita sekä aula-, kokous- ja cateringpalvelua. Meidät tunnetaan vahvasta osaamisesta, herkullisesta mausta sekä ennen kaikkea ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta. ”Meillä sinut huomataan” -visiotamme on toteuttamassa 45 alansa ammattilaista.

Vastuullisuustyömme ytimessä on tasalaatuisuus, tasavertaisuus, terveellisyys sekä turvallisuus. Ympäristöstä huolehdimme ympäristöohjelmamme mukaisesti, ja olemme siitä saaneet Ekokompassi-sertifikaatin. Pikante-ravintoloille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen Yritys tunnukset.

Pikante-ravintoloiden juhlavuoden kunniaksi otamme käyttöön Pikante 60-logon.

60-vuotias Pikante-ravintolat ei eläköidy, vaan jatkaa eteenpäin uskoen hyvän tekemisen voimaan. Pikanten 60-vuotista menestyksekästä matkaa luotsaa jatkossa eteenpäin toiminnanjohtaja Liisa Siuvo. Liisa on valittu tehtävään toimittuaan ansiokkaasti pitkään Pikante-ravintoloiden palveluksessa viimeisimpänä ravintolajohtajan tehtävässä. ”Tulevaisuudessa Pikante keskittyy edelleen ammattitaitoon, laatuun, vastuullisuuteen ja ainutlaatuiseen asiakaspalveluun. Haluamme olla haluttu työnantaja sekä toivottu yhteistyökumppani erilaisiin ravintolamaailman hankkeisiin.”, uusi toiminnanjohtaja Liisa Siuvo kertoo Pikante-ravintoloiden tulevaisuuden näkymistä.