Liisa Siuvo Pikante-ravintoloiden toiminnanjohtajaksi

07.04.2022

Pirkanmaan Kansanterveys ry:n (Pikante-ravintolat) toiminnanjohtajaksi on valittu 7.4.2022 yhdistyksen nykyinen ravintolajohtaja, restonomi (AMK) Liisa Siuvo.

Vuodesta 2002 toiminnanjohtajana ollut Eero Nieminen jää tehtävästä eläkkeelle, jatkaen kuitenkin yhdistyksen hallituksen jäsenenä.

Yhdistyksen vuosikokouksessa 6.4.2022 hallituspaikan jättivät puheenjohtajana toiminut varatuomari Pekka Palola ja hallituksen jäsen toimitusjohtaja Ari Simojoki. Heidän tilalleen hallitukseen valittiin KTM Minna Metsälä ja toiminnanjohtaja Eero Nieminen. Muut hallituksen jäsenet ovat ekonomi Heikki Punkka, konsernijohtaja Juha Yli-Rajala ja kauppaneuvos Jyrki Liljeroos.

Pirkanmaan Kansanterveys ry on tuottanut kahvila- ja ravintolapalveluita Taysin kampuksella vuodesta 1962 alkaen. Yhteisöllä on nykyisin viisi lounasravintolaa ja kolme kahvilaa Tampereella. Lisäksi Pikante hoitaa useassa kohteessa aula- ja kokouspalveluita. Pikante työllistää 45 ravintola-alan ammattilaista. Pääosa Pikante-ravintoloiden tuotosta ohjautuu Pirkanmaalla toimivien sydän- ja syöpäjärjestöjen tukemiseen. Myös Taysin tukisäätiölle ja kriisikeskus Osviitalle on viime vuosina tehty lahjoituksia.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Pikante-ravintoloille Yhteiskunnallinen yritys -merkin ja avainlipputunnuksen.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Heikki Punkka, puh. 040 550 8090
Toiminnanjohtaja Liisa Siuvo, puh. 040 067 3317

Kuvassa vasemmalta: Heikki Punkka, Pekka Palola, Liisa Siuvo ja Eero Nieminen