Lahjakorttikäytäntömme yhtenäistyy

15.02.2023

Kehitämme Pikanten palveluita yhtenäistämällä lahjakorttikäytäntöämme

Kehitämme Pikanten palveluita ottamalla käyttöön sähköiset lahjakortit 15.2.2023 alkaen. Tämän muutoksen avulla pyrimme yhtenäistämään toimintatapamme kaikissa ravintoloissamme ja kahviloissamme. Lahjakorttien käsittely selkeytyy siirtyessämme vain yhteen lahjakorttimuotoon.

Osastoilta asiakkaille jo jaettuja lipukkeita otamme vastaan vuoden 2023 loppuun asti. Tämän jälkeen meillä käy ainoastaan uusi Pikante-lahjakorttti. Siirrymme kaikkien lahjakorttien kanssa samaan toimintamalliin 15.2.23 alkaen. Luovumme käytön mukaan laskutettavista lipukkeista ja lahjakorteista ja otamme kaikkien asiakkaidemme kanssa käyttöön aina tilauksen yhteydessä laskutettavat Pikante-lahjakortit.

Pyydämmekin 15.2.23 lähtien tilaamaan lahjakortit:

· Lahjakorttikaupastamme https://pikante.fi/pikante-lahjakortti/ voit ostaa max. 5 kpl lahjakortteja ja maksaa ne luotettavasti pankki/luottokortilla tilauksen yhteydessä. Tilattuasi saat heti käyttövalmiit lahjakortit sähköpostiisi ja voit käyttää ne joko sähköisesti puhelimen näytöltä, jakaa lahjakortin sähköpostilla tai vaikka whattsapilla lahjakortin saajalle. Halutessasi voit myös tulostaa lahjakortin.
· Jos haluat tilata enemmän kuin 5 kpl Pikante-lahjakorttieja tai sinun tulee tilata lahjakortit laskulle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@pikante.fi niin autamme mielellämme.

Lähetämme käyttövalmiit aktivoidut lahjakortit sähköpostiinne. Jokaisessa Pikante-lahjakortissa on yksilöity qr-koodi, jonka avulla kassatapahtuma on sujuvampi. Lahjakortin käytön voi siis jakaa halutessaan useampaan käyttökertaan, ostot kirjautuvat järjestelmäämme qr-koodin avulla. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostosta ja ne käyvät kaikissa Pikante-ravintoloissa ja kahviloissa. Vuoden kuluttua ostosta qr-koodi lakkaa toimimasta.

Jos sinulle herää kysymyksiä tai haluat tietää lisää lahjakorteistamme, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä, autamme mielellämme.