Toimintamme tarkoitus

Pirkanmaan Kansanterveys ry:n missiona on tarjota hyvän mielen virkistäytymishetkiä sairaalaympäristössä tukien tuotollaan sydän- ja syöpäjärjestöjen sekä Taysin koulutussäätiön toimintaa.

Toiminta käynnistyi kioskilla ja kahvilalla Tampereen uuden keskussairaalan tiloissa vuonna 1962. Vuosittaisiet lahjoituksen perustajayhdistyksille Hämeenmaan Sydänpiirille ja Pirkanmaan Syöpäyhdistykselle ovat keskeinen osa näiden yhdistysten toiminnan rahoitusta. Pirkanmaan Kansanterveys on tukenut nykyrahaksi muutettuna yli 5 miljoonalla eurolla Pirkanmaalaisten terveyden edistämistä näiden yhdistysten kautta.

Toimintamme arvot ovat amattitaitoisuus, yhteistyökykyisyys, vastuullisuus, uudistuvuus ja kansanterveys. Haluamme olla virkistävänä keitaana sairaalamaailmassa.

Vuoden 2011 aikana Pirkanmaan Kansanterveys otti käyttöön aputoiminimen Pikante-ravintolat. Uuden markkinointinimen ja siihen liittyvän graafisen ohjeistuksen tarkoituksena on lisätä yhtenäistä näkyvyyttä.

Pirkanmaan Kansanterveys ry:n hallitukseen kuuluu Pekka Palola (pj), Heikki Punkka (vpj), Ari Simojoki, Jyrki Liljeroos, Juha Yli-Rajala ja Eero Nieminen (siht.).

YHDISTYSJÄSENET

Hämeenmaan Sydänpiiri ry
Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry
PIRSY yhdistyslogo JPG

"Lämpimät kiitokset lahjoituksesta ja siitä, että olette mukana mahdollistamassa tärkeän työmme syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi, syöpäriskin pienentämiseksi ja tieteellisen tutkimuksen tekemiseksi.Olemme tukena, kun syöpä koskettaa. Syöpään sairastuminen herättää paljon kysymyksiä ja huolta sekä sairastuneelle että läheiselle.  Jokainen kokee sairastumisen omalla tavallaan. Sekä syöpään sairastuneet että läheiset voivat varata maksuttoman keskusteluajan sairaanhoitajamme vastaanotolle, jossa saa henkilökohtaista tukea. Lisäksi tarjoamme ryhmämuotoisia kuntoutumista ja sekä sairastuneen että läheisen jaksamista tukevia kursseja. Saman kokenut ymmärtää usein parhaiten. Sen vuoksi ammatillisen tuen rinnalla meillä toimii koulutettuja vapaaehtoisia vertaistukihenkilöitä, jotka tukevat ja kannattelevat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään omakohtaisen kokemuksensa pohjalta. Koskettaapa syöpä elämää ensimmäisen kerran, onpa se uusiutunut, olo tuntuu tyhjältä hoitojen jälkeen tai jos sairastuneen läheisenä jaksaminen on koetuksella, kauttamme löytää tukea kaikkiin vaiheisiin. Lisätietoja www.pirsy.fi ja p. 03 2499 200"

Maukkaita hetkiä  Demo  Hyviä tekoja
Copyright © 2020 Pikante - Pirkanmaan Kansanterveys Ry |  Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste
WebDesign & System - Pro%entti

oiva sinettilog 200x200