Ravintolan palvelupäällikkö

11.03.2022

Toimintamme laajentuessa haemme vahvistusta Pikanten joukkoihin tuottamaan ainutlaatuista asiakaskokemusta ja makuelämyksiä. Haemme kahteen lounas- tilausravintolaan

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Haluatko tuottaa elämyksiä ja innostaa tiimisi joka päivä ylittämään asiakkaiden odotukset. Tarkoittaako laatu sinulle asiakaskokemusta koko palvelupolun varrella ja haluat että se ei jää asiakkaalta huomiotta. Tule meille palvelupäälliköksi ❤

Palvelupäällikkönä vastaat yhdessä ravintolapäällikön, keittiöpäällikön sekä aulapalveluvastaavan kanssa ison lounas/ tilausravintolan toiminnasta vastuualueenasi erityisesti laadukas asiakaskokemus. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu asiakaspalvelua ja kokoustarjoilua sekä salin puolen esimiehenä toimimista. Lisäksi tarvittaessa osallistut aulapalvelun tehtäviin ja autat asiakkaita kokouksien järjestämisessä sekä yhdessä ravintolapäällikön kanssa suunnittelet ja järjestät erilaisia asiakastilaisuuksia. Toteutat työssäsi visiotamme: ’meillä sinut huomataan’. Sinulla on valmius toimia tarvittaessa myös keittiön tehtävissä. Käytät sujuvasti Office 365 ohjelmistoja ja sinulle on tuttuja muut ravintolan toiminnan järjestelmät mm. Winposs ja Jamix.

Meillä Pikantella sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja myös koko yritystä esimerkiksi osallistumalla erilaisten kehitysryhmien toimintaan. Tehtävä on pääsääntöisesti päivätyö arkisin, lisäksi sinun ammattitaidollasi tulet varmistamaan erilaisten asiakastilaisuuksien ainutlaatuisuuden. Tehtävässä sinua auttaa työkokemus vastaavista päällikkötason tehtävistä sekä AMK-tason koulutus.

Pikantelaisena olet osa merkityksellistä kokonaisuutta, olet osaltasi tukemassa pirkanmaalaista sydän- ja syöpäjärjestöjen työtä. Pikante-henkilökunnasta pidetään hyvää huolta, keskusteleva johtaminen, laaja työterveyshuolto ja henkilöstöedut ovat tukemassa työssä jaksamistasi. Et jää tehtävässä yksin, käytössäsi on koko organisaation tuki ja osaavat kollegat.
Jos tunnistat itsesi tulevaksi Pikantelaiseksi, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Lähetä hakemuksesi, cv ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen liisa.siuvo@pikante.fi.

Tutustu Pikanten vastuulliseen tarinaan www.pikante.fi ja hae pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.