Pikantelle töihin?

06.06.2023

Tehtävät avoinna vuoropäällikölle ja kokille

Salin vuoropäällikkö

Haluatko tuottaa elämyksiä ja innostaa tiimisi joka päivä ylittämään asiakkaiden odotukset. Tarkoittaako laatu sinulle asiakaskokemusta koko palvelupolun varrella ja haluat että se ei jää asiakkaalta huomiotta. Tule meille töihin! 

Haemme vilkkaaseen lounaskahvilaamme 

SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ 

Vastaamaan asiakaspalvelun laadusta ja toiminnoista. 

Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu salin puolen esihenkilönä toimiminen, asiakaspalvelu ja tuotteiden laadusta ja monipuolisuudesta vastaaminen. 

Toteutat työssäsi visiotamme: ’meillä sinut huomataan’.  Sinulla on valmius toimia tarvittaessa myös keittiön tehtävissä. Käytössämme on Office 365 ohjelmistot ja ravintolan toiminnan järjestelmät mm. Winpos ja Jamix.  

Meillä Pikantella sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi tuomalla omia ideoitasi Pikanten tuotekehitykseen. Työaika ajoittuu klo 6–19 välille ja työtä on ajoittain myös viikonloppuisin.  

Esihenkilönä toimimiselle edellytyksenä on, että sinulla on ravintola-alan koulutus ja kokemusta, paloa asiakaspalveluun, sekä esimiestutkinto. 

Pikantelaisena olet osa merkityksellistä kokonaisuutta, olet osaltasi tukemassa pirkanmaalaista sydän- ja syöpäjärjestöjen työtä. Pikante-henkilökunnasta pidetään hyvää huolta, keskusteleva johtaminen, laaja työterveyshuolto ja henkilöstöedut ovat tukemassa työssä jaksamistasi. Et jää tehtävässä yksin, käytössäsi on koko organisaation tuki ja osaavat kollegat.  

Jos tunnistat itsesi tulevaksi Pikantelaiseksi, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Lähetä hakemuksesi, cv ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen rekry@pikante.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa kahvilapäällikkö Elisa Nieminen, elisa.nieminen@pikante.fi. 

Tutustu Pikanten vastuulliseen tarinaan www.pikante.fi ja hae pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Kokki

Haemme vahvistusta Pikanten joukkoihin tuottamaan ainutlaatuista asiakaskokemusta ja makuelämyksiä. Pikante toimii Tays sairaalan alueella, Hatanpään valtatiellä ja Tipotien terveysasemalla yhteensä yhdeksässä toimipisteessä tuottaen ravintola-, kahvila- aula- ja kokouspalveluita.  Ensisijaisesti haemme äitiysloman sijaista Finn-medin ravintolaan, mutta syksyn mittaan meillä on avatumassa muitakin mahdollisuuksia.

Oletko ammattitaitoinen, luova, ratkaisukeskeinen ja hyvää ruokaa valmistava  

KOKKI 

Etsimme juuri sinua! 

Tarjoamme pääsääntöisen päivätyön ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää. Pikanten kokkina pääset osaksi kasvavaa ja vastuullista organisaatiota. Päivittäinen keittiötyösi muodostuu lounasruoan ja monipuolisten tilaustarjoilutuotteiden valmistamisesta. Ruoka on sinulle rakkaus ja intohimo. Haluat kehittyä ja ylittää itsesi kokkina. Et jää tehtävässä yksin, käytössäsi on koko organisaation tuki ja osaavat kollegat. Ravintolamme palvelevat asiakkaita ravintolapäällikön johdolla ja ruokatuotteen kehitystyötä tehdään jokaisessa yksikössä.  

Voit aloittaa joustavasti kesän aikana, kuitenkin viimeistään 1.8.2023. Haethan paikkaa nopeasti, paikka täytetään sopimuksen mukaan, oikean henkilön löydyttyä. 

Pikantelaisena olet osa merkityksellistä kokonaisuutta, olet osaltasi tukemassa pirkanmaalaista sydän- ja syöpäjärjestöjen työtä. Pikante-henkilökunnasta pidetään hyvää huolta, keskusteleva johtaminen, laaja työterveyshuolto ja henkilöstöedut ovat tukemassa työssä jaksamistasi. Palkka sovitaan osaamisesi mukaan, mutta se ylittää aina työehtosopimuksen mukaisen palkan.  

Tutustu Pikanten vastuulliseen tarinaan www.pikante.fi ja hae pian. Jos tunnistat itsesi tulevaksi Pikantelaiseksi, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Lähetä hakemuksesi, cv ja palkkatoivomuksesi 30.6.23 mennessä osoitteeseen rekry@pikante.fi