Pikante juhlii Suomalaisen ruoan päivää
02.09.2022

Pikante juhlii Suomalaisen ruoan päivää kotimaisilla raaka-aineilla ja perinteisillä suomalaiseen makuun sopivilla lounasvaihtoehdoilla.
Pikantella kotimaisten raaka-aineiden käyttö on jokapäiväistä. Esimerkiksi perunamme tulevat Pälkäneeltä, käytämme MSC-sertifioitua kalaa ja panostamme kotimaiseen lihaan. Suomalaisen ruoan päivää juhlimme nostamalla esille muutamia kotimaisia raaka-aineitamme. Lisäksi lounaslistaltamme löydät juhlan kunniaksi suomalaiseen makuun sopivia vaihtoehtoja aina kotimaisista kaalikääryleistä Suomessa kasvatetusta kirjolohesta valmistettuun keittoon. Tänään juhlitaan Suomalaista ruokaa!
Nostoja kotimaisista raaka-aineista 2.9.22 lounaslistoiltamme:
Kirjolohi
Naudanliha
Kevätsipuli
Lanttu
Palsternakka
Porsaanliha
Broilerinfilee
*Suomalaisen ruoan päivä 4.9.