Palvelut Yrityksille

Tamperelaisissa Pikante-ravintoloissa tarjoillaan arkipäivisin yli 1500 lounasta ja 3000 kahvikupillista. Neljä lounas- ja tilausravintolaamme ja kolme kahvilaamme tarjoavat kahvilapalveluita sekä aula-, kokous- ja catering-palvelua. Vastuullisen ravintolaketjumme toiminta on jatkunut jo lähes 60 vuotta. Meidät tunnetaan vahvasta osaamisesta, herkullisesta mausta sekä ennen kaikkea ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta.

Haluamme olla joustavia ja kuunnella asiakkaan tarpeita. Pikante-ravintoloiden asiakastyytyväisyys on erinomainen (NPS arvomme vuonna 2020 oli 60). Visiomme ”Meillä sinut huomataan” näkyy kaikessa toiminnassamme niin sisäisessä työkulttuurissamme kuin jokapäiväisessä asiakastyössämme. Se on lupaus, jonka me kaikki, 50 alamme ammattilaista, haluamme täyttää.

Arkipäiväämme ovat kotimainen lähiruoka, erilaisten ruokavalioiden huomiointi, kasvispainotteisuus sekä hävikin vähentäminen. Ohjaamme kaikkea toimintaamme aina raaka-aineista resepteihin ja ostotilauksiin Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän kautta. 

Pikante-ravintoloiden liikevaihdossa raha saapuu takaisin pirkanmaalaisten hyväksi. Tuemme sydän- ja syöpäjärjestöjen toimintaa, mielenterveystyötä sekä Taysin tukisäätiöitä. Vastuullisuustyömme ytimessä on tasalaatuisuus, tasavertaisuus, terveellisyys sekä turvallisuus. Ympäristöstä huolehdimme ympäristöohjelmamme mukaisesti, ja olemme siitä saaneet Ekokompassi sertifikaatin. Kotimaisuus on meille hyvin tärkeää ja meillä tehdäänkin työtä Avainlipun alla.
 

Melina Pikante Cafeessa avajaispivn sininen valinta

Henkilöstöravintolat

Meillä on vahva osaaminen erityisesti henkilöstöravintoloista. Jokaisesta ravintolastamme vastaa erikseen nimetty ravintolapäällikkö.
Pikantelaisille on erityisen tärkeää mm. toiminnan laatu, palveluhalukkuus sekä ammattitaito. Maukkaan ruuan lisäksi tunnemmekin ravintolaliiketoiminnan kustannusrakenteet ja johdamme toimintaamme tiedolla.


Misteli

Pikante Catering

Mitä olisikaan kokous tai neuvottelu ilmaan asiaankuuluvaa tarjoilua? Maku on myös catering-palveluissamme
avainasemassa ja toteutammekin monipuoliset kahvi- ja ruokatarjoilut tilaisuuteenne tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti.
Omat tuotevalikoimamme sekä yksilöllinen asiakaspalvelu tuovat lisäarvoa tilaisuuteenne.

Tutustuthan myös kattavaan kokoustilatarjontaamme


Nsijrvi kattaus sininen valinta

Aula- ja kokouspalvelut

Pikante-aulapalvelut palvelevat henkilökuntaa ja vierailijoita ammattitaidolla. Aulapalveluiden henkilökunta on usein asiakkaan ensikontakti sisääntulon yhteydessä.
Panostammekin erityisesti turvallisen ja lämminhenkisen tunnelman luomiseen. Aulapalveluiden palvelusisältö laaditaan aina räätälöidysti yrityksen tarpeiden mukaan.
Palveluihimme kuuluvat mm. opastus- ja neuvontapalvelut sekä kokous- ja assistenttipalvelut.


Satu

 
Maukkaita hetkiä  Demo  Hyviä tekoja
Copyright © 2020 Pikante - Pirkanmaan Kansanterveys Ry |  Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste
WebDesign & System - Pro%entti

oiva sinettilog 200x200