Aiemmat uutiset

Kotitori tuotteet kotiin tai tuliaiseksi

Kotitori tuotteet kotiin tai tuliaiseksi

Pikanten työntekijätarinat, esittelyssä Taru

Pikanten työntekijätarinat, esittelyssä Taru

Perjantain kesäkakku

Perjantain kesäkakku

Tilaa kakku Äidille

Tilaa kakku Äidille

All Day Breku

All Day Breku

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille tärkeää

Hyvä asiakkaamme

Seuraamme aktiivisesti koronaviruksen aiheuttaman COVID-19 tartuntatautiepidemian myötä julkaistavia paikallisia viranomaisohjeistuksia ja toimimme niiden mukaisesti. Seuraamme ohjeita jatkuvasti ja reagoimme muuttuviin tilanteisiin välittömästi. Tähän mennessä ei ole tullut ohjeistuksia, jotka vaikuttaisivat toimipaikkojemme aukioloon tai asiakasmäärien rajoittamiseen.

Kiinnitämme ruokaturvallisuuteen erityistä huomiota normaalien omavalvontatoimenpiteiden ohella

  • Olemme tehostaneet toimipaikoissamme puhdistus- ja desifiointitiheyttä, etenkin niiden pintojen osalta, joihin kosketaan usein
  • Pesemme ottimia ja muita kosketuksissa olevia tarjoiluastioita useita kertoja päivässä
  • Työntekijämme noudattavat erittäin tarkkaa ohjeistusta elintarviketurvallisuuteen liittyen. Käsihygienia ohjeistusta on tehostettu, vaihdamme kertakäyttökäsineet aina työvaiheesta toiseen siirryttäessä, puhdistamme pinnat, välineet ja laitteet tehostetusti. Varmistamme että sairastuneet työntekijät pysyvät kotona ja hakeutuvat tarvittaessa hoitoon
  • Teemme ennakoivaa työtä varmistaaksemme normaalin toiminnan jatkumisen

Jotta pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme huolettoman lounashetken, kannustamme hyvään käsihygieniaan etenkin ennen ruokailuun tulemista. Tehokkain tapa estää viruksien leviämistä on riittävän huolellinen käsien pesu lämpimällä vedellä ja saippualla. Käsihuuhteen saatavuudessa saattaa olla aluekohtaisia haasteita.

Kiitos osallistumisesta asikastyytyväisyyskyselyyn

Kiitos osallistumisesta asikastyytyväisyyskyselyyn

Vastaa ja voita täytekakku!

Vastaa ja voita täytekakku!

Uunituoreet laskiaispullat nyt saatavilla PIkanten keittiöstä!

Uunituoreet laskiaispullat nyt saatavilla PIkanten keittiöstä!
Laskiaispullat nyt saatavilla toimipaikoissamme!

Hyvää Joulua!

Hyvää Joulua!

Pirkanmaan Kansanterveys lahjoitti 220 000 euroa hyvään tarkoitukseen

Pirkanmaan Kansanterveys lahjoitti 220 000 euroa hyvään tarkoitukseen
Pirkanmaan Kansanterveys ry:n vuosittaiset lahjoitukset, tänä vuonna yhteensä 220.000 € luovutettiin vuosijuhlassa 11.12. ja ne jakautuivat seuraavasti:
Jäsenjärjestöillemme: Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry 80.000 euroa ja Hämeenmaan Sydänpiiri ry 80.000 euroa
Lisäksi: Taysin tukisäätiö 40.000 euroa sekä Kriisikeskus Osviitta 20.000 euroa.
Vuosijuhlassa Pikanten henkilökunnan lisäksi Pirkanmaan Kansanterveys ry:n toiminnanjohtaja Eero Nieminen, Hämeenmaan Sydänpiiri ry:n toiminnanjohtaja Ulla Harala, Kriisikeskus Osviitta Kati Rikala, Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Anne Lindfors, Tays tukisäätiö asiamies Heikki Oksa ja Pirkanmaan Kansanterveys ry:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Palola.

Joulun ja uuden vuoden aika

Joulun ja uuden vuoden aika

Pikanten uudet kokoustilat: Mistelin Salonki ja Kanerva

Pikanten uudet kokoustilat: Mistelin Salonki ja Kanerva
Mistelin Salonki on olohuonemainen kokoustila Taysin P-talossa.  Runsas kukkatapetti ja vanhat tyylikalusteet kirjahyllyineen tuovat vanhan ajan tunnelmaa. Istumapaikkoja tilassa on kaiken kaikkiaan 24, mutta yhtäaikaisesti esim. lounaskokouksiin pöydän ääreen mahtuu 14 henkilöä. AV-laitteet: Videotykki, langaton wlan. Tila on varattavissa 18.11. alkaen.
Kanerva muokattu 1
Kokoustila Kanerva Taysin uudessa pääaulassa, D-siivessä vastaanottaa vieraat modernilla ja perinteisellä tyylillä. Kokoustila on sisutettu lämpöisin sävyin luontoteemalla. Kokoustilassa on kiinteä kokouspöytä, videotykki, valkokangas, äänentoistolaitteisto, vga- ja hdmi kaapeli sekä barco-langaton siirto näytölle ja fläppitaulu.

Kannamme vastuuta ympäristöstämme, käytämme ekokompassia

Kannamme vastuuta ympäristöstämme, käytämme ekokompassia
Olemme ottaneet käyttöön Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän, jonka avulla teemme määrätietoista työtä ympäristön hyvinvoinnin eteen. Ekokompassi-järjestelmän kehityskohteemme vuosille 2019-2021 ovat:
Lämpimän veden kulutuksen vähentäminen, sisäinen viestintä ympäristöystävällisistä työtavoista, biohajoavien pesuaineiden testaus ja käyttöönotto, jätehuoltosuunnitelman päivitys ja kierrätysohjeiden tarkastus sekä keittiöön ja asiakkaalle sekä ideakilpailu  ympäristöä säästävistä työtavoista henkilökunnalle.

Ekokompassi on Helsingin seudun ympäristöpalvelujen hallinnoima ympäristöjärjestelmä. Lisätietoa Ekokompassijärjestelmästä saat osoitteesta: www.ekokompassi.fi.
Ekokompassi perustuu vastaaviin pohjoismaisiin järjestelmiinsekä ISO14001-standardiin ja sisältää seuraavat osiot:
1.Yrityksen ympäristökatselmus (alkukartoitus ja ympäristövaikutusten arviointi)
2.Ympäristöpolitiikka
3.Ympäristöohjelma
4.Henkilökunnan koulutus
5.Vuosittainen seurantaraportti Ekokompassin hallinnoijalle
 
Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän todentaa puolueeton auditoija. Auditoinnin läpäissyt yritys noudattaa Ekokompassin 10 kriteeriä.

Lounaslistat uudistuvat!

Pikante lounaslistat ovat uudistuneet! Lounaslistanäkymät ovat vielä kehityksen alla, mutta ravintolakohtainen viikkoruokalistan tulostus on tulossa lähiaikoina, samoin lounaslistojen mobiililuettavuutta parannetaan.
Uusien listojen avulla lounaslistanäkymä on aina ajantasalla, ja tuotteen tiedot on helppo tarkistaa jokaisen ruokalajin kohdalta.
Voit myös ladata käyttöösi ilmaisen mobiilisovelluksen, minkö avulla lounaslistoja on helppo selailla. JAMIX MENU on maksuton mobiilisovellus, jonka avulla näet kaikkien sitä käyttävien ravintoloiden ruokalistat suoraan omalla älypuhelimellasi tai tabletilla.

Pikante ruokalistat nähtävillä helposti Jamix menussa

Pikante ruokalistat nähtävillä helposti Jamix menussa
Voit ladata käyttöösi ilmaisen mobiilisovelluksen, minkä avulla lounaslistoja on helppo selailla. JAMIX MENU on maksuton mobiilisovellus, jonka avulla näet kaikkien sitä käyttävien ravintoloiden ruokalistat suoraan omalla älypuhelimellasi tai tabletilla.Yksityiskohtaisen ruokalistan lisäksi voit tarkastella muun muassa ainesosaluetteloita sekä ravintoarvotietoja.JAMIX MENU -sovellusta käyttäviä ravintoloita voit hakea kätevästi joko listalta tai kartalta. Karttanäkymään avautuu lähialuekartta, jonka kautta voit suoraan siirtyä tarkastelemaan valitsemasi ravintolan ruokalistaa. Sovellus avautuu suosikkinäkymään, jonne voit rakentaa oman suosikkilistasi valitsemiesi ravintoloiden ruokalistoista.JAMIX MENU -mobiilisovelluksen voi käydä lataamassa ilmaiseksi eri sovelluskaupoista (App Store, Google Play ja Windows Phone Store).

Misteli palaa entistä ehompana 9.10.

Misteli palaa entistä ehompana 9.10.
Ravintola Misteli palaa takaisin entistä ehompana 9.10.2019 alkaen!
Misteli sijaitsee Taysin P-talossa. Maistuvan lounaan lisäksi voit nauttia salaattibuffetista, perinteisistä kahvilapalveluista tai tilata maukkaat tarjoilut tilaisuuteesi. Misteliin on tulossa myös Kelan tukema opiskelijalounas.

Pikante Café avautuu 28.9.2019 klo 10

Pikante Café avautuu 28.9.2019 klo 10
Pikante Café avautuu Taysin pääaulaan Tampere-päivänä 28.9. klo  10.00. Uudessa kahvilassa Bistro tarjoaa annosruokia myös ilta- ja viikonloppuaikaan, kahvilapuolella tarjolla tuoreet  Pikanten keittiöstä tuotteet ja Ruokatori jatkaa entiseen malliin- Tervetuloa herkuttelemaan!

Roosa-nauhoja Pikanten pop-up pisteistä

Roosa-nauhoja Pikanten pop-up pisteistä

”Syövän edessä repliikit voi olla hukassa.
Roolit tippuvat ja ollaan paljaimmillaan.
Tärkeintä on kohdata toinen ihminen ilon
ja surun pisaroineen.” -Seela Sella, Roosa nauhan suunnittelija 2019

Ostamalla Roosa nauhan Pirkanmaan Syöpäyhdistykseltä, pidät kanssamme huolta, että Pirkanmaalaiset syöpäsairaat ja läheiset saavat tukea.

Roosa nauhojen pop-up-myyntipisteet Pikanten ravintoloissa:
Café Sirius, Tays Radius, 30.9.2019 klo 11-13
Finn-Medin lounasravintola, Finn-Medi 1, 1.10.2019 klo 11-13
Café Hatanpää, Hatanpään sairaala, 8.10.2019 klo 11-13

#pirsy #pikante #roosanauha #näytätunteesi #näytätukesi @roosanauha @syopasaatio

Pikante vastuullisuus: puhdistusaineet

Me Pikantella suosimme pesuaineita jotka ovat ympäristöä säästäviä sekä turvallisia käyttää.

Kiinnitämme aktiivisesti huomiota toimintamme ympäristövaikutuksiin. Tänä vuonna olemme luoneet ympäristöjärjestelmämme jonka sertifioimme tämän syksyn aikana.

Pikante ei käytä häkkikananmunia valmistamissaan tuotteissa

Pikante ei käytä häkkikananmunia valmistamissaan tuotteissa
Pikante-ravintolat ei käytä häkkikananmunia valmistamissaan tuotteissa ja se on kirjattu myös osaksi ympäristöpolitiikkaamme. Pikante-ravintolat on mukana #HäkitönTampere -kampanjassa.

Hävikkiviikko 9.-15.9.

Hävikkiviikko 9.-15.9.
Pikante-ravintolat mukana hävikkiviikolla! Toimipaikkamme seuraavat tulevalla viikolla hävikin määrää ja tekevät lupauksen hävikin vähentämiseksi. julkaistu 2.9.2019

Pikante-video

Pikante vastuullisuus: paikalliset raaka-aineet

Haluamme tarjota teille laadukasta ruokaa, jota voitte syödä hyvillä mielin.
Suosimme kotimaisuutta ja haluamme, että raaka-aineemme ovat tuoreita.
Esimerkiksi käyttämämme perunat ovat kasvaneet Pälkäneellä ja ne tuodaan meille päivittäin.

Meille on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Tampereella Pirkanmaan Kansanterveys ry:n (Pikante-ravintolat) kahvila- ja ravintolapalveluille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.  Pikante-ravintolat on 100% suomalainen yritys ja se työllistää 50 ravintola-alan ammattilaista Pirkanmaalla.

Maukkaita hetkiä  Demo  Hyviä tekoja
Copyright © 2020 Pikante - Pirkanmaan Kansanterveys Ry |  Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste
WebDesign & System - Pro%entti

oiva sinettilog 200x200